Всички дрехи

Дългата риза – любима на жените

Дългите ризи навлизат първо в гръндж стила, който е въведен от Нирвана в края на миналия век. Тогава ръкавите на ризите се късали, за да бъдат по-модерни. Преди 2-3 години, те станаха символ на хипстърите, които ги носеха с черни дънки, а след това – дори до днес, се превърнаха в модерно дългите ризи да се слагат в панталоните, дънките или полите. Също така, дългите ризи силно присъстват в стила на скейтърите. Те често ги завръзват на кръста си. Въпреки това тяхната популярност не спира до тук, защото дългите ризи лесно се превръщат в това, което вие решите.

  • Лесно могат да бъдат рокли ако дължината им позволява, ако ли пък не просто сложете къси панталони отдолу за всеки случай. Използвайте креативност и с помоща на ръкавите направете деколтето си по-интересно или пък просто сложете колан на кръста или под гърдите.
  • Ако ризата е от по-твърд плат може да се превърне и в прекрасна връхна дреха.
  • Също така можете да натъпкате предната част на ризата в панталона си, а задната част да я оставите свободно отвън.
  • Дългите ризи са в различни цветове и от различни платове, което прави лесно откриването на перфектната риза, за перфектното събитие.

Ризите винаги са били и ще бъдат мъжка дреха, но жените още от някога започват да ги носят, защото по този начин са показвали, че искат равни права. Днес, горе-долу равни права имаме, но продължаваме да ги носим, защото ни предават увереност и сила, а и както Бионсе казва жените управляват света, затова днес можем да носим всичко, което поискаме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader