Всички дрехи

Дълга парти рокля

Дългите парти рокли са умерен сексапил и класа на всяко парти. Думата “парти” винаги се асоциира с къса рокля, семплост, закачливост. Незнайно защо дългата рокля обикновено остава на заден план, считана за прекалено официална, прекалено помпозна, прекалено задължаваща. И тук идваме ние, за да разбием този мит!

Дългата рокля, мили дами, е не по-малко лош вариант! Свободна или по-тялото, изчистена или бляскава, тя също може да внесе необходимото парти настроение! А моделът, разбира се, има своите преимущества. Дължината придава височина, издължава линията на тялото, оформя силуета.

Искате да сте център на внимание и да съберете всички погледи на събитието?

Тогава заложете на дългата парти рокля. Актуални през сезона са меките светли цветове. Особено модерни са бродериите, свободните кройки и падналите рамене. Искате да сте стилни и модерни. Изберете дълга рокля в светлата гама, покажете рамене, загатнете сексапил и ще видите резултатите, всички очи ще гледат към Вас. Асиметрията също е интересен вариант за дълга рокля. Не по-малко актуални са деним роклите, които през този сезон са абсолютен хит. За повече блясък на партито може да изберете вариант с пайети, с който да заслепите всички присъстващи. За по-консервативните, дългата едноцветна рокля с акцентиращ аксесоар е идеалният вариант. Изберете по Ваш вкус и не забравяйте, Вие правите роклята неотразима, не тя Вас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader