Всички дрехи

Дълга пола с дантела

Много от дамите пренебрегват дългите поли. Често ги смятат за не достатъчно актуални и атрактивни и избират да заложат на така познатата къса пола. Но днес ще опровергаем тези мнения като обсъдим някои модели дълги поли. Те със сигурност привличат окото и дори създават една интересна и сексапилна визия. За постигането й обаче определено ще се доверим на дантелата.

Едно от първите предложения за страхотна дълга дантелена пола това е онзи модел, който има къса част с дължина над коляното, изработен от едноцветен плат, върху когото  е спусната втора част от дълга до глезена дантела…вече си го представихте, нали?!  Този модел е особено загадъчен и дори една идея по-нетипичен.  Отново присъства елементът на късата пола, но фееричната дълга дантела върху нея създава съвсем различна визия. Тя е подходяща за много поводи та дори и ако сте гост на сватба или друго официално събитие.

Друг пример за дълга пола от този тип е модел, който изцяло е от дантела, която тежко се спуска и обгръща формите на дамата, която я носи. Особено романтична и класическа дълга пола, подходяща за специален повод или среща. Комбинацията й с красива официална блуза, за предпочитане изчистена, за да може акцентът на тоалета да бъде полата, елегантни обувки на висок ток и нежни бижута създават една страхотна нежна визия.

В случай, че желаете да създадете тоалет с повече динамика  и дързост, то заложете на дантелена пола с дълбока цепка, защо не и две. За някои дами подобен модел определено би станал любимецът в гардероба. Дълга дантелена пола с дълбоки цепки и висока талия – издължава крака и придава категоричност и самочувствие на всяка смела дама!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader