Всички дрехи

Дълга черна пола – модерна класика

Не веднъж сме споменавали, че класиката винаги ще бъде модерна независимо от модните тендеции. Това важи и за класическата дълга черна пола. Сигурна сме, че дори да нямате такава в своя гардероб, то поне сте се замисляли за евентуалната й поупка. Затова нека разгледаме някои от възможностите между, които можете да избирате.

Най-старият вид такава пола, но може би и най-модерната е тази, която право пада надолу и е с леко по-висока талия. Тя лесно се съчетава с високи и  ниски обувки. Подходяща е както за по-официални събития, така и за малко по-незадължаващи такива. Ако пък желаете да бъдете секси и всички очи да са във вас изберете дълга черна пола, която красиво да подчертава вашето тяло. Този тип черни дълги поли са със средна на височина талия и са доста тясни, но са изключително подходящи за вашето официално събитие. Любимата на много жени е полата с цепка в страни. С нея лесно можете да покажете своето красиво бедро и отново да предизвикате мъжките погледи. Не безизвестна е дългата черна пола от тюл, която съчетана с правилното горнище и обувки може да бъде превърната в перфектна за всяко едно събитие.

Видовете черни поли изброени по-горе са много малка част от разнообразието, което е на пазара, но със сигурност са най-класическите черни поли. А, коя е най-подходяща за вас?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader