Всички дрехи

Дълга черна рокля

Неоспорим е фактът, че черното е цветът, който създава най-строго елегантна визия. Когато ни предстои важно събитие, което изисква от нас да бъдем не просто елегантни и официално облечени, но и изисква от нас да създадем визия с характер, то категорично черният цвят отговаря на всички изисквания. Ала цветът далеч не е единственият, който определя цялостната визия, кройката и моделът определено са особено важни. Най-подходящият избор за специално, официално събитие е черната дълга рокля. Цвят, който носи със себе си категоричност и вдъхва респект у околните и кройка, достатъчно стилна, която ще направи фигурата Ви да изглежда грациозно и женствено.

Дългата черна рокля позволява различни комбинации с аксесоарите.

Ако държите да засилите тежестта на тоалета, то изберете класически бижута в металически и  черен цвят. Черното отново би подхождало както за чантата, така и за обувките. Щом става въпрос за избор на чанта и обувки, безспорна подходящата е чанта е с малки размери и твърда форма. Относно обувките, класическите остри обувки на висок ток и в черен са прекрасен избор. Създадената визия определено ще бъде тежка, категорична и с характер.

В случай, че обичате дръзките комбинации и тоалети, то съчетанието черно червено определено ще ви допадне. Това е  една не по-малко класическа комбинация от така верният черен цвят. Черна рокля с червена чанта и червени обувки, в съчетание с нежни бижута, може би в сребристо, ще превърне Вас в една огнена дама, от която категорично ще лъха смелост и дързост. Ще привлечете вниманието без да изневерявате на етикецията!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader