Всички дрехи

Дългите поли – съблазнителната дискретност

“Понякога, не това, което показвате, а това, което не показвате, е най-съблазнително.” Сякаш като потвърждение на тези думи, дългите поли се завръщат ударно на модните пазари. Тенденцията “дълга пола” всъщност датира от 70 години на миналия век, за да се завърне бавно и завинаги в началото на 21ви век. Шумолене на тъканите, романтика и изтънченост на силуета, издълженост и стил, са само част от нещата, които дългите модели поли носят в себе си. Дългата пола загатва за бедрата на жената и подчертава  красивия дамски силует. Този модел придава на дамите старинен блясък и класа.

Всяка уважаваща себе си и модния си вкус дама, трябва да усвои идеята за лична хармония.

Тя трябва да съчетава модните тенденции с подходящите за своята фигура дрехи. За дамите с по-едри прасци, дългите до земята плътни поли са перфектно решение. За жените с нежни глезени, този модел може да се разнообрази с провокативна цепка, която да загатва за красотата на женския крак. Подходяща за по-закръглените дами са дългите поли с висока талия. Те прикриват недостатъците и издължават силуета. За по-слабите представителки на нежния пол препоръчваме по-обемните дълги поли представляват правилният избор. Той ще допълни и оформи фигурата желания от нас начин.

Дългата пола всъщност е класическа дреха. Повечето дами все още не смеят да я пробват. Трябва обаче да разберете, че този модел подобно на дънките и кожените якета, е непреходна дреха, подходяща за всеки сезон и всеки тип човек, за повод или без повод. Така че бъдете самоуверени и дръзки и добавете към гардероба си парченце непреходен стил!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader