Всички дрехи

Дълги гащеризони – спасение за горещото лято

Времето лети бързо. Не остава време да погледнете назад и да видите как слънчевото лято се е настанило в ежедневието ни. Така че, е време да изберете гардероб за летния сезон. През лятото дългите гащеризони са истинско спасение. Те даряват на тялото нужната свобода на движения и проветрения.

Те са модерни и почти не излизат от мода, дизайнерите работят в тази посока и дори представят в колекциите си множество модерни гащеризони. Всички те са показани и на модните подиуми по целия свят.

Към днешна дата водещи модни къщи са създали истински произведения на изкуството, така че модели им са уникални, ярки и елегантни.

Материи при дългите гащеризони

Тъканите, на които се набляга са предимно естествени – лен, памук, сатен, коприна. Те са леки, ефирни и много удобни. Използват много ярки, оригинални, цветове в колекциите, представени в цялата цветова гама. Различните нюанси се комбинират, което създава много интересни модели. Светлите пастелни нюанси се съчетават с ярки нюанси на червено, жълто и синьо. Кройките им също са уникални. Няма да откриете два идентични модела.

Дизайнът на дългите гащеризони може да е много разчупен или класически. Също е много оригинален и необичаен – това е отличителна черта на тенденцията. Дългите панталони, комбинирани с дълбоко деколте са много привлекателни и женствени. Леките гащеризони пък са елегантни и въздушни.

Ако имате в гардероба поне един модел дамски гащеризон е добре той да подчертава женствеността. Такива модели винаги са важна точка на сезона и подхождат за почти всяка ситуация.

Преди да работите изключително с дрехи, сега се превърна в модерен “чип” на всеки сезон. Никоя рокля няма да отвори краката ви толкова високо, колкото костюм. Плюсовете са, че всеки плат може да се използва за шиене. Най-модерните през този сезон са гащеризони, изработени от деним, сатен, дънки и коприна.

Специална находка на известни дизайнери са асиметричните модели и тези, които подчертават цялото достойнство на фигурата.

Дългият, елегантен гащеризон може да се използва като вечерен тоалет. Той е подходящ за практичните и лесно може да се комбинира с привидно неприличните елементи дрехи, а оригиналното му деколте служи за украса, дори повече, отколкото сте предполагали. Наред с това дългите гащеризони са много предпочитана дреха и от бъдещи майки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader