Всички дрехи

Дълги ежедневни рокли – с какво да ги носите

Грешна е преценката, според която дълги ежедневни рокли могат да са само летни. Този модел е най-женственият от всички рокли. Описва фигурата по прекрасен, загадъчен начин и е подходящ за всякакъв повод – разходка, среща. Колкото и красива и да е, дългата рокля (известна още като „макси рокля“) винаги създава излишни трудности на жената.

Ето защо един от популярните начини за носене е с маратонки или платненки. Въпреки че в началото се е смятало, че спортните обувки са единствено за спортни облекла, няма по-добър начин да се напаснете към ърбан културата. Също така, няма да се притеснявате, че роклята Ви ще се закачи за високите обувки или че ще се разнищи. Ако все пак държите на токчетата, изберете рокля, която не стига до земята, за да избегнете неприятни инциденти.

Дънкеното яке е подходящ начин да завършите тоалета си. Неутралният цвят Ви гарантира, че можете да го съчетаете с всичките си дълги рокли. Ако предпочитате, заменете дънкеното яке с кожено. То ще издължи фигурата Ви и ще Ви направи по-високи.

Комбинирайте дългата ежедневна рокля с черен колан, за да очертае талията Ви. Той е и отличен начин да скъсите роклята като издърпате горната част и я пуснете свободно около колана.

Асиметрични модели има и сред дългите рокли. При тях по-често се ползва тафта, също както при летните модели. Разликата е в плътността на материята, кройката и принтовете. Памукът е предпочитан пред останалите материи, но ще откриете по-официални модели от сатен и по-ежедневни от еластан. Предпочитани аксесоари са златните и сребърните бижута.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader