Всички дрехи

Дълги летни рокли, на които не можете да устоите

Рокли с ръкав, с презрамки, бюстиета, в цвят бордо или такива с чоукър няма значение, защото правилото това лято е- че няма правила! Въпреки това дългите летни рокли ще водят класацията. Затова ви представяме видовете дълги рокли в, които ще се влюбите.

Правата дълга рокля с паднали рамене стои неуписуемо добре на всяка жена. Тя е перфектна за дневни и вечерни разходки и се съчетава както с ниски, така и с високи обувки. В различни цветове и принтове лесно ще намерите подходящата за вас. Дългата рокля по тялото също не е за изпускане особенно, когато сте работили за това „лятно тяло“ цяла зима. Не бива да пропускаме и дългите рокли с някакъв вид колан под гърдите, защото те лесно могат да прекрият някоя или друга черта на вашето тяло, която не харесвате. Дългите рокли с гол гръб могат да ви накарат да се чувствате неустоима на летен, вечерен коктейл. Затова не забравяйте да добавите една, две такива в гърдероба си. Роклите, които навлязоха през периода 2015-2017 година няма да спират да се отвърдяват като например тези , които от коленете надолу са просто красива дантела. Те са един от най-добрите избори, които можете да направите наближаващото лято. Не бива да изпускаме и вечната класика- дългите феерични рокли.

Дългите рокли са перфектни както за прохладните летни вечери със сако или жилетка отгоре, така и за горещите дни, в които просто не знаете какво да облечете. Затова защо да не олесните живота си с дълга рокля, която няма да има нуждата да добавяте кой знае какво, за да бъде завършен вида ви?

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader