Всички дрехи

Дълги поли – заложете на тях

От миналото до днес, дългите поли не са напускали гардеробите на жените и нямат намерението да го правят. Те са символ на женственост. Разнообразието на модели, чувството на сигурност, което дават и удобството са едни от малкото причини, те да бъдат така обичани от всички през годините.
Ако искате да сте елегантни винаги можете да заложите дълга пола по тялото или такава, която надолу е леко по-широка, но с красива цепка, която удължава и подчертава вашите крака. Можете да добавите блуза по тялото с красив акцент от връзки, които да създават илюзията за по-голям бюст или къс топ, който също да е прилепнал.
Ако пък се чудите каква дълга пола да изберете за ежедневието си бихме ви препоръчали такава, която да пада свободно надолу и да не ви създава никакво неудобство. Винаги можете да я съчетаете с изчистена блуза. Също така към тоалета си можете да добавите обувки на дебел ток, за да сте по-стабилни през деня или пък да заложите на ниски обувки, с които да извървите километри без проблем.
Трябва да добавим, че днес дългите поли започнаха да се бъркат и в работа на роклите, а именно защото последните тенденции на роклите е те да бъдат съставени от две части- дълга пола и горнище. Тази мода със сигурност ще става все по-предпочитана от дамите и през идващите години, защото носи чар и различност със себе си.
Бъдете дръзки в стила си и не пропускайте да добавите дълга пола към своя гардероб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader