Всички дрехи

Дълги поли – кои модели ще са модерни

Дългите поли са подходящи за всеки сезон от годината. През горещите лета, топлата пролет, прохладната есен, та дори и през студените зимни дни, когато няма сняг, разбира се. За щастие на много дами, дългите поли ще бъдат модерни и през 2018 година. Ето кои ще са и водещите модели дълги поли:

Високата талия

Безспорно този модел отново е на мода. Завръща се с гръм и трясък от миналото, за да се влюбят всички дами в нея. Високата талия ще бъде и един от модните трендове при дългите поли. Този модел е особено подходящ за по-ниските дами, високата талия издължава и вталява визуално фигурата. Комбинациите тук могат да бътат много. Дългите поли с висока талия биха стояли добре както с официална блуза с паднали рамене, така и с подхдяща тениска с интиресна щампа или принт.

Цепките

Любими на много дами, те отново ще бъдат модерни. Една, две, три…без значение, те определено са част от модата за 2018 година. Цепката разчупва дългите поли. Краката не са напълно прикрити. Пола с цепка прави походката на една дама много по-грациозна и женствена. И нека не забравяме…цепките винаги са били секски!

Черна – класика

Класическа черна, права дълга пола винаги е била и ще бъде модерна и тази година. Черните поли позволяват множество различни съчетания и това ги прави подходящи за много поводи. Комбинацията им, например, с бяла изчистена тениска и кецове превръща черната дълга пола в идеалния избор на облекла за разходка. Ако пък я комбинираме с официална блуза или риза, тя става подходящ тоалет и за офиса.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader