Всички дрехи

Дълги поли от трико – необходим комфорт

Удобството и практичността на дългата трикотажната пола е очевидна. Платът не пречи на движенията, а през зимата затопля и гали нежно бедрата. Една такава пола може да бъде и елегантна и стилна – всичко зависи от избора на модел.
Трикотажната клош пола ни прави да имаме супер кукленска визия тип принцеса Барби. Платът образува по дължина гънки, които подхождат много на по-младите момичета.
Полата в стил молив е рядко предпочитана за дълъг вариант на пола, но ако все пак сте се сдобили с такава вероятно има цепка встрани на бедрото или отзад. Предимно се използва за офис облекло. Интересно е, че едновременно със строгата си линия тук тя придава на притежателката си сексуалност клоняща към провокативност.
Дългата трикотажна пола тип пелерина е предпочитана за вечерно облекло особено ако материята и е от тафта, органза или тюл.
Трикотажът има свойството да се разпъва, което го прави идеален избор и за дамите с малко повечко закръгленост около бедрата, с което ги прави по-стройни.
По-слабите момичета също могат да заложат на дългата пола с басти. Този модел придава закръгленост и с тях ще изглеждат по-женствени.
Дългата трикотажна пола е не по-малко удобна от панталона за зимните месеци. Тя ще обгърне краката ви като меко одеяло и ще им даде топлина, с което няма да загубите и капчица от вашата привлекателност.
Ако искате по-шикозен образ заложете на съчетание от мъхеста блуза и високи ботуши.
Какъвто и стил на дълга пола от трико да изберете, с нея ще изглеждате супер впечатляващо, предизвикателно и ще ви е супер комфортно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader