Всички дрехи

Дълги рокли в различни цветове – кога и с какво да носите

Дългата рокля е символ на женственост, свобода и феерия. Тя представя всяка дама изящна, елегантна и нежна. Дългите рокли могат да бъдат в най-различни кройки и модели, а това коя ще избере бъдещата им притежателка зависи от много неща. Ние, конкретно ще се спрем на цветовете:

Дълга зелена рокля

Съчетанието й със зелените бижута, гривни и шал в същата цветова схема, различен тон – или по-тъмно е перфектно. Всички нюанси на зелените са перфектно съчетани с черно, бяло и сиво, така че изберете чанти, обувки и шалове в тези тонове. Една добра комбинация дава зелено със сребърни принадлежности – обемни обеци, широки гривни и тежки мъниста. Червеният цвят ще даде образ на смелост и яркост, а черното – сериозност. Тъмносиният цвят за обувките и чантите ще добави творчество и оригиналност към изображението. А златните аксесоари в комбинация със зелена дълга рокля винаги са били и ще бъдат изгодна ситуация за всяка дама.

Дълга червена рокля

Дългата червена рокля подчертава индивидуалността на своята господарка. То символизира страст, предизвикателство, постоянство, така че когато избирате червено, не забравяйте, че просто се задължавате да демонстрирате самочувствие, превъзходство и яркост на личността. Самият червен изглежда много ярък и самодостатъчен, така че не се препоръчва в твърде много подробности. Също така грандиозно изглежда комбинация между червено и бижута и аксесоари от злато и сребро, или имитацията им. Обувките трябва да бъдат стилни със или без пета. Може да носите с червени обувки, колани и чанти, но тонът на аксесоари трябва да се различава от основния цвят, като например ярки цветове рокля, която перфектно подчертават обувки и колан мек розов или кестеняв цвят. Не носете с ярко-синьо или зелено. Това ще направи образа твърде натрапчив.

Дълга синя рокля

Този цвят винаги е бил и остава тенденцията на всички сезони. Но бъдете внимателен с него, няма да е подходящ за всички. Самото синьо оцветяване е доста наситено и не харесва излишъка от цветни орнаменти и аксесоари. За сините дълги рокли са перфектни чорапогащи черен и телесен цвят, като цветове като черно, бяло, сиво и мляко ще бъдат чудесно допълнение под формата на чанти, колан или шал. Бижута трябва да изберете в сребро или злато. Те перфектно подчертават роклите. Ако искате да добавите малко червено, опитайте с нещо минимално, например брошка, малка чанта или тънък колан или по-светло червило.

Черна дълга рокля

Черното е идеален и универсален атрибут на женски гардероб. Ярка чанта, колан или обувки ще дадат дълбочина на цвета и яркостта на вашето изображение. Обувки затворен тип и чорапи, красиво болеро, бижута в подходящ низ от перли са основното правило в този случай. Най-изгодната опция за цветовата схема е бяло, червено, златно.

Дълга бяла рокля

Дългата бяла рокля стои много елегантно и благородно. Често бялата дълга рокля се свързва с булчински модел и е много популярна. Ако не сте внимателни, с избора й обаче може да подчертае недостатъците на фигурата. Отлична комбинация на дълга бяла рокля се получава с обувки от сив и кафяв цвят. Ярките аксесоари украсяват идеално. Луксозна дантела, минимум бижута, изглеждат смело и в контраст срещу общия фон.

Дълга кожена рокля

За да не се създаде вулгарен образ е важно да съчетаем с елегантни обувки тип лодки на тънък ток, леки сандали или елегантни ботуши точно под коленете; Орнаментите трябва да са минимални, достатъчно ще бъде оригинална гривна от злато или сребро, тънка верижка или изискани обеци. Подходящи ще бъдат малките якета или прозрачни болера; Малка чанта или съединител на веригата ще направи изображението пълно и изтънчено. Независимо от това, което поставяте, винаги вземайте предвид цвета на кожата и косата, характеристиките на фигурата и предпочитания стил, защото дори най-модерните неща не могат да ви украсят, ако не съвпадат с вашето изображение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader