Всички дрехи

Дълги рокли под коляното, които си заслужават

За да сме сигурни, че роклята, която сме избрали е именно нашата рокля, то  ние трябва да я съобразим с фигура си и повода, за който се готвим.

Изчистените рокли, прилепнали по тялото и с дължина под коляното са едно практично решение. Те са подходящи за различни поводи, но особено подходящи са за официални срещи. Дължината на роклята прикрива коленете и това прави визията особено елегантна и дипломатична. Прилепнатият и стегнат силует, подчертава тялото, с всичките му извивки, без да се разголва. Идеалната визия за млада офис дама, която държи да спазва етикета, но също така и да пръска доза сексапил и женственост.

Не всички дами са с високи, стройни и фини тела. Роклите с дължина под коляното са много подходящи за жени и момичета с по-нисък ръст и по-пищни форми. Рокля с такава дължина визуално издължава фигурата, а когато подберем и правилната кройка, например рокля качествена материя с разкроен силует, то тя мигновено се превръща в перфектната визия за специален повод какъвто, например, е балът.

Освен официални, роклите под коляното могат да бъдат и доста секси. Подобна рокля по тялото, с дълбока цепка ще придаде на визията секси, но и загадъчен стил. Коленете не са изцяло на показ – загадачност, която провокира интерес. Дълбоката цепка издължава крака, а при една секси походка ще се показва достатъчна част от него, за да привлече мъжкото внимание. Представихте ли си я, рокля с тънки презрамки, дължина под коляното и с дълбока цепка, секси нали?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader