Всички дрехи

Дълги рокли с дантела

Дамска рокля е въплъщение на женствеността. Тя е невероятно красива екипировка. Може да бъде изцяло изработена от дантелена тъкан или да има многобройни дантелени вложки, редуващи се с коприна, сатен, шифон. Във всеки случай вниманието е насочено към дантелата, така че нейната позиция е преобладаваща.

Роклята от дантела до пода е лукс и шик. Тя дава мистерия и романтика, подчертава сексуалното привличане, без да придава ненужна агресия и вулгарност. Дори ако има дълбоко деколте или отворен гръб, дължината балансира изображението.

Изберете дълга дантелена рокля за специален повод. С нея талията може да се подчертае с красива каишка.

Малката рокля от дантела е изкушение и провокация. Това изображение се нуждае от баланс, който ще се създаде с облицовка от непрозрачни тъкани.

Дамска рокля мини

Комбинираните модели позволяват да създадете по-задържано изображение. Вдлъбнатината на дантела изглежда добре, когато са разположени около кръста и шията.

Дори късата рокля с дантелени вложки може да бъде свободна, буйна или стегната, а дължината й да е допълнена до пода отново и само от дантела.

Дантелените рокли могат да са с дължина до коленете или да достигат глезените. Изглеждат еднакво добре както във всекидневния живот, така и на тържествено събитие.

Скромният модел пола на дантелената рокля, с дължина до коленете, съчетава свежест и шик.

Стилът е много интересен, защото горната част може да бъде най-разнообразна.

Роклята до пода показва романтизъм и кралски лукс.

При нея полата е оформена благодарение на плътната тъкан, която формира твърдата основа. В такъв тоалет всяка дама ще се почувства като принцеса.

A-Line

А-силуетът е не само елегантен, но и удобен. Стилът изненадващо съчетава красотата и комфорта. Ето защо той е толкова обичан от много жени. Тънките течни тъкани и дантелени вложки създават грандиозно изображение.

Почти всяка жена ще бъде неустоима в рокля, която визуално прави фигурата по-висока и по-тънка.

Дълги рокли с дантела и форма на русалка са лукс и съблазън. В тях женското тяло изглежда удивително грациозно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader