Всички дрехи

Дънките с висока талия от 80-те покоряват 21-ви век

През 1940 година се е смятало за недопостимо жените да носят панталони, което пък е вдъхновило Katherine Hepburn и Marlene Dietrich, да се снимат как позират в мъжки тогава модели и така постепенно жените започнали уверено да носят своите панталони.

Високата талия става популярна през 1970 и 1980, когато е нямало гардероб, в който да не присъства поне един чифт от тези така модерни тогава, дори и сега дънки. През 1990 година обаче интерсът към високата талия драстично намалява и бива заметен с ниската.

С навлизането на 21-ви век – векът на свободния избор, високата талия се завръща и днес тя е предпочитана от жените, защото прикрива несъвършенствата на тялото и успява да подчертае само това, което е нужно. Дали блузата ще е къса, пъхната вътре или изкарана отгоре това е абсолютно без значение, защото дънките с висока талия карат всяка една жена да обича повече своето тяло, да е по- уверена в себе си. Дънките висока талия се носят както през деня по време на разходка съчетани с кецове, така и вечерта съчетани с по-официална горна дреха и токчета.

Модата днес, насърчава дамите да се чувстват добре в своята кожа и чрез дрехте, които са не само удобни, мултифункционални, но и секси, помагат да постигнат външния вид, за който мечтаят. Дънките с висока талия са съвзели гардеробите на жените отново и не мисля, че скоро ще отстъпят, защото всяка жена се чувства по- сигурна в тях.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader