Всички дрехи

Дънки с бродерия – новият стар полъх в модата

Трудно е да си представим нещо по-универсално, стилно и практично от деним дрехите. Днес е трудно дори да си представим гардероба, в който няма да има чифт дънки. Понастоящем елементите на деним са начин на само изразяване, затова и млади и старо в гардероба притежават поне един чифт дънки. Не за това обаче ще говорим, а за дънки с бродерия, една стара мода завръщаща се с нов полъх.

Дънки с бродерия украсяват по свой начин всяка дамска дреха от деним. Този стил дори може да се нарече символ на поп културата, въплъщаващ свобода на маниерите и олицетворяването на простотата.

По право денимът и бродерията са съвместими поради контраста по между си.

Деним платът е характерен със здравината и грубостта си, а бродерията с нежност и пищност в изработките. Затова новите предложения от дънки с бродерия сега набират своята популярност, не само сред младите.

В изображенията на дънки с бродерия ще откриете не само цветя и флорални поля, но и всякакви други картини. Те са нежни, ексцентрични или властни като притежателките си. Според това, какъв модел дънки ще изберете, зависи и страстта ви към стил и лични характеристики.

Разбира се, днес деним модата не се ограничава само до панталоните. В нея може да намерите дънкови якета, ризи, поли, гащеризони, сукмани, както и разнообразие от аксесоари, сред които много модни дамски чанти. Хубавото на този сезон е, че дънки с бродерия може да комбинирате с всяко едно от изброените и да постигнете максимум от модно превъплъщение.

И както има период на популярност в скъсани дънки, дънки с кожа, дънки с дантела, така сега дънки с бродерия са хитът на сезона. Не се ограничавайте в подбора му.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader