Всички дрехи

Дънки с ниска талия – готови ли сте за тях

Имаме новина, мили дами! Ако си мислите, че ретрото достатъчно е завладяло модните подиуми, то грешите. А ако не сте фенове на дънките с ниска талия, то имаме лоша новина за Вас – те се връщат обратно под светлината на прожекторите. Изминаха 15 години от както  Кийра Найтли стъписа целия моден свят. Тогава тя се появи с дънки с ултра ниска талия на премиерата на “Карибски пирати” и събра всички погледи. Не можем обаче да отречем! Има нещо наистина сексапилно в този модел. В съчетание с тънък висок ток и къса блуза, цялата визия крещи “сексапил!

Не можем да пропуснем да споменем обаче, че този модел джинси са подходящи единствено за дами с перфектна фигура. Излагайки на показа всичко над кръста, подчертавайки ханша, тази дреха има за цел единствено да подчертае перфектните пропорции на смелата дама, която се е престрашила да ги облече. Дънките с ниска талия в никакъв случай не са създадени да прикриват недостатъци.

Разбира се, 2018 г. модифицира този модел

Сега ниската талия е съчетана със свободни крачоли и светъл деним. Най-находчиви този сезон се оказаха Джиджи Хадид, Жизел Бюндхен и Виктория Бекъм, които още със скачането на температурите, бяха уловени от папараците да носят така актуалните за този сезон дънки с ниска талия.

Така че, мили дами, ако сте свободомислещи и стройно, не се колебайте! Снабдете се веднага с този модел и не се стеснявайте да оголите кръст, защото дънките с ниска талия вече набират скорост!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader