Всички дрехи

Дънки с широки крачоли

Дънките с широки крачоли са били модата на 70-те години и въпреки че след тях са дошли впитите джинси, моделите тип „чарлстон“ се връщат отново и отново по витрините. Основното правило, което трябва да запомните при дънки с широки крачоли е, че те са „уличният стил“. Това означава, че цялата Ви визия трябва да е съобразена с това.

Обичайно тези модели стигат до земята, като повечето дънки, и се съчетават с високи обувки. Някои вариации на този модел правят крачолите широки по цялата им дължина, докато талията следва извивките Ви. Това е малко необичаен и не особено популярен модел. Той се доближава до полата-панталон, затова най-вероятно ще го срещнете във вариант от три четвърти в тъмен цвят.

Що се касае до топа – тук можете да носите всичко.

Не е задължително блузата или тениската Ви да са впити. Изборът на цветове също не е проблем – денимът отива на всичко. Важен е единствено Вашият комфорт, тъй като широките крачоли могат да Ви препънат, ако не сте свикнали да ги носите. В комбинация с високите обувки можете дори да ги настъпите и да паднете, затова някои предпочитат да навиват широките крачоли, макар че ги лишават от единствения им чар.

Един от най-необичайните, но и легендарни варианти на модела, е дънкеният комбинезон. По-късно този тип беше адаптиран към офис дрескода, като платът бе заменен с по-лек и ефирен, а талията – пристегната и широка.

През 2007-ма година актрисата Ева Мендес дойде на премиерата на новия си филм в дънки с широки крачоли. Това е поредното доказателство, че дори за този ретро модел има място на червения килим.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader