Всички дрехи

Дънковите елеци – задължителен аксесоар

Практични, удобни и никога не остаряващи са дънковите елеци, които винаги са били и са модерни. Затова не е и изненада, че те са смятани за най-добрата инвестиция.

Отиващи на всичко дънковите елеци се съчетават лесно както с рокли, така и с по-спортно облекло. Те са перфектни за по-хладните летни вечери, есенните и пролетните дни, в които искате да ви бъде топло без да се навличате излишно. Също така колкото по-стар е платът на елека, толкова по-модерен е той (да не забравяме, че в 21-ви век модата включва скъсан и избледнял плат). Напоследък дънковите елеци станаха още по-разнообразни, след като различни артисти започнаха да персонализират своите елеци с различни рисунки на гърбовете. По този начин всеки един елек носи свое уникално послание.

Дънковите елеци са задължителен аксесоар, който трябва да притежавате в гардероба си. Все пак дънковия елек не само ще отива на всички дрехи в дрешника ви, но и никога няма да бъде демоде. От края на 60-те до началото на 90-те дънковият елек се е считал за емблема на много рок легенди като Джон Джет, а днес той се е превърнал в задължителен аксесоар, в женската мода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *