Всички дрехи

Дънкови дрехи – вечният деним

Дънковите дрехи отново са на мода. Всъщност, те никога не са слизали от модния подиум. От десетилетия насам тези удобни дрехи са хит във всеки сезон, а изборът им не се прави само от жени, слаби хора и не подлежи на стандарти. Дънки носят и млади и възрастни, и жени, и мъже, и деца и тийнейджъри.

Предлагаме ви да се запознаете с някои класически модели и също така топ тенденции за есенно-зимния сезон:

Дънква поли

Дънковата пола е много практична, женствена и сексапилна. Дънковата пола е класика през годините и може да се превърне в хитов тоалет за партита, дискотека, дори за работно облекло, съчетана с червени обувки и риза на каре.

Дънкови ризи

Ризата е хит, а дънковата риза обира точките, особено през есенния сезон. Има модели ризи с дълъг ръкав и ризи с къс ръкав. Всеки един от тях е идеален за конкретния сезон. Ако предпочитате смели съчетания, пробвайте дънкова риза с клин или впити дънки. Добавете към изображението велурени обувки на нисък ток.

Дънков гащеризон

Шик остава и дънковият гащеризон. Всъщност тази дреха е класиката, с която се появява този плат. Сега в крак с модните тенденции дамите могат да обличат къс модел гащеризон, дълъг гащеризон и пр. Ако търсите елегантна визия, добавете обувки с висок ток. Ако целите спортен стил, маратонки и тениска с щампа са вашата комбинация.

Така известните по цял свят дънки отдавна са се превърнали в любима дреха на много възрастови групи. Модата в дънковата материя никога не слиза от модния подиум, а триумфът, който бележи с всеки следващ сезон е впечатляваща.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader