Всички дрехи

Дънкови панталонки – идеален старт на лятото

А, дънки? За къде сме без тях? Надали има още човек, който да няма поне чифт дънки в гардероба си. Изработени като нещо средно между джинси и шорти, дънковите панталонки трябва да се третират като друг вид шорти. Ако се чудите дали са все още на мода, да, това е факт. Дори са включени в списъка на дрехите, които задължително трябва да притежавате.

Дънковите панталонки може и да не са така удобни, както своите памучни съперници, но не се мачкат толкова лесно и с тях ще почувствате повече комфорт, отколкото с други материи. Когато избирате размер, винаги трябва да са по тялото Ви, но и да има малко място за свобода на движенията.

Цветовата гама е изключително богата, като при повечето дрехи, но специално за този модел се придържайте към основните, неутрални цветове, каквито са черното, сивото и синьото (понякога и каки). Неутралните цветове са предпочитани, защото с тях може да носите по-голямо разнообразие от топове.

Ако предпочитате да комбинирате дънковите панталонки с тениска, заложете на бялото, меките цветове и пастелните нюанси. Избягвайте тъмни цветове. В случай, че се спрете на ризи, никога не комбинирайте с хавайски модели. Всички други цветове и принтове са приемливи. Случите ли на по-хладна вечер, можете да съчетаете късите панталонки с яке тип „бомбър“ или суитчър.

Универсален сред аксесоарите е ръчният часовник. Кожен колан, бейзболна шапка слънчеви очила – Вие сами решете как да завършите визията си. Колкото до обувките – сивото е предпочитан цвят заради яркото слънце и неутралният си тон.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader