Всички дрехи

Еволюцията на роклите с яка

Наскоро роклите с яка завладяха модните тенденции, носейки със себе си ретро дух, готов да предаде едно невероятно излъчване на визията.

Сравнително обикновеният детайл на плоската яка със загръглени ръбове прави изненадващо силно впечатление и може да превърне основната рокля в нещо специално. В зависимост от стила, който търсите роклята с яка може да бъде винтидж или шик.

Плисираната рокля с яка е направена от нежна и ефирна материя и включва яка с копчета, потплата и пола. Стои прекрасно в светли тонове с кожени обувки и чанта.

Когато искате нещо елегантно бежовата перлена рокля е перфектният избор. Предлага се в блед бежов цвят и включва красиво декорирана яка.

Разбира се, не можем да пропуснем класическите бели рокли с яка. Тя се състои от малко бяло елече и разкроена пола. Това може да е вашето поле за изява чрез съчетание на различни цветни аксесоари по ваш вкус.

Рокля с къси ръкави и яка е идеална, ако искате да създадете ежедневна модерна визия.

Черно бялата рокля може да ви се стори строга, но изключителната кройка я прави специална. Бялата яка може да бъде свалена, което ви позвоялва да я носите по различни начини.

Ако си търсите рокля тип туника заложете на тази зашеметяваща черна рокля с дълъг ръкав. Тя има обемни ръкави, колан на кръста и блестящи копчета по цялата й дължина.

рокли с яка

бежова рокля

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader