Всички дрехи

Ежедневните обувки – зимни боти на платформа

Зимата идва, а това, което задължително трябва да направите, още преди земята да се покрие с бяла снежна пелена, е да обуете крачетата си с удобни, топли и красиви зимни боти на платформа. Да, точно затворените модели със стабилна платформа ще бъдат актуални тази зима и вие просто трябва да  ги притежавате. Ако развихрите модното си въображение, можете да ги носите с всички любими дрехи от гардероба си.
В зависимост от модела, зимните боти могат да допълнят вашата готик визия или да ви помогнат да се преобразите като Барби.
Някои от моделите са доста груби и притежават метъл атрибути като шипове, вериги, катарами, други са напръскани с червена боя, която буди асоциации с кръв и сякаш именно те са най-доброто Хелуин решение.
Зимните боти на платформа в ярки цветове и брокат са антипод на споменатите по-горе модели. Те са сладки и кукленски, подходящи за клуб, често страшно високи и изработени от латекс.
Безспорно подобни зимни боти са не само интересни, но и много секси, особено моделите с преплетени каишки, които продължават нагоре към краката ви.
Особено удобни са ботите от естествени материи като велур или обработена кожа. Те ще ви осигурят топлина и ще запазят крачетата ви сухи в дъждовното време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader