Всички дрехи

Ежедневни туники

Туниката е удобно и практично облекло за всеки ден. Тя създава красива и стабилна визия на женския силует и е модерна дреха за гардероба на всяка жена.

Ежедневната туника е универсално облекло, защото може да служи като отделен елемент – под формата на рокля; да се съчетава като туника пуловер заедно с клин, дънки или впит панталон; да се носи отделно или заедно с други дрехи.

С дължина на рокля, ежедневните туники се носят в различни периоди от годината и всеки сезон, се характеризира с простота на изображението и комфорт. Обикновено е представена в свободна кройка и напълно неангажиран модел, пасващ на почти всичко. Модерните дизайнери са разнообразили ежедневните туники с всички видове декоративни варианти на изрязване и оцветяване, текстура и тъкани.

Изборът на туника има три опции дължина: мини, миди и макси.

Най-често дължината на ежедневната туника е до средата на бедрото или до коленете.

Често свободната кройка помага да се скрият недостатъците на фигурата: широките бедра, коремче, малки гърди. И обратно, ако притежателката на такива дрехи има деликатна талия, тя може да я подчертае с модерен пояс или да избере по-подходящ модел.

Ежедневната туника под формата на яке или блуза е перфектно комбинирана с различни панталони, шорти, клинове и поли.

Можете да изберете един стил, съвпадащ с целия комплект дрехи или мултифункционален модел, който да си отива с поне три неща от гардероба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader