Всички дрехи

Елегантен дълъг бял гащеризон

Макар в началото гащеризонът да се е носел предимно от деца, навлизането му в модата го е превърнало във важен съюзник на бизнес дамата, работещата жена и изящната съпруга.

Изключително атрактивно облекло за пролетта и есента – бял и дълъг гащеризон, елегантно очертаващ Вашата фигура. Белият цвят е изключително изкушаващ и секси, позволява съчетание с всякакви аксесоари и бижута. Тези модерни гащеризони са нещо, което трябва да имате и изживяване, от което определено ще останете доволни.

Отличителна черта на гащеризоните е, че лесно могат да се адаптират към всяко време и за всякакъв повод. Горнището Ви може да варира от тениска, през официална риза и дори пуловер, и във всяко тях ще изглеждате невероятно добре. Всичко, което Ви е необходимо при носенето на гащеризон, е балансът.

Лятно време широките крачоли на белия гащеризон се съчетават с чехли или ниски сандали.

Колкото по-цветни са обувките Ви, толкова повече ще се открояват на фона на елегантната Ви дреха. На среща можете да носите сандали с нисък ток, лачени, черни или с декорация от изкуствени камъни. Ако излизате на разходка, можете да опитате със сандали на платформа. Те са изключително леки и ще издължат фигурата Ви, благодарение на ширината на крачолите.

Най-подходящ аксесоар за завършване на визията е тънкото коланче цвят каки. Ако поводът е по-официален, можете да го замените със позлатена верижка или друго декоративно коланче. Стандартната визия на този модел включва златни бижута – часовник, гривни, колиета, обеци. Прическата е прибрана, вдигната – на конска опашка или прихваната с шнола.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader