Всички дрехи

Елегантен и делови стил с офис рокли

След навлизането на жените в големия и сложен свят на бизнеса, те са поставени пред ново предизвикателство – да запазят своята елегантност.

Офис роклите са най-простото и най-ефектното решение, когато сте изправени пред дилемата какво да облечете за важна среща; да се впишете в деловата среда и да се чувствате добре, свободни и отпочинали. Не ви е нужна дреха, която непрестанно да ви кара да мислите за нея. По този въпрос дизайнерите са стигнали до единно решение – размерът на роклята да бъде до коляното.

Сами може да изберете дали желаете роклята ви да е с втален силует или разкроена, с гръцка талия или тип камбана. Есенно-зимните модели се отличават главно с дълги и три-четвърти ръкави, но се срещат и такива с къс или без ръкав. Всички обаче се отличават с хастар или по-плътни и топли материи.

Офис роклите обичайно са два типа – едноцветни или двуцветни. Двуцветните се състоят от две части, визуално имитирайки пола и риза или пола и блуза с принт. Много от комбинациите включват тънки черни коланчета със златни канти, широки подвижни колани, бели якички, декоративни джобчета, дантела, перли и други декорации. Традиционно цветовете са бяло, черно и междинно сиво, което набира все по-голяма популярност тази година заради неангажиращия си вид.

Най-популярният пример за делова рокля обаче си остава бялата рокля по тялото без ръкави и висока яка. Подобен тип рокли често се комбинират с манто, палто или сако с едно копче. Всички официални рокли са подходящи за високи и средно високи обувки, заострени, тип трапец или класически заоблени отпред.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader