Всички дрехи

Елегантна бяла рокля – нежност и чистота

Бялото е цветът на доброто, невинността и скромността. Често той е свързва и със светлината и чистотата. В комбинация с елегантен модел рокля, той може да накара всяка жена да сияе. И макар жените често да избягват бялата рокля, асоциирайки я с булчински одежди, всъщност елегантността и стилът на този модел са непреходни и говорят за женственост и увереност.

Елегантната бяла рокля фигурира от дълбока древност под формата на различни за съответната епоха одежди.

В наше време разнообразието от модели е безкрайна. Дълги или къси, сатен, дантела, памук, шифон, богатство от нюанси, изборът е огромен. Единственото което трябва да направите е да прецените, коя е подходящата за Вас дължина, каква кройка Ви приляга най-много и да действате.

Освен свежест и одухотвореност, този модел рокли е изключително универсален и дава възможност на дамите да развинтят въображението си. Бялото е цвят, който е лесно съчетаем с почти всичко. Можете да добавите сребърни и златни аксесоари, цветя и цветни принтове, колани  и ефектно обеци. Колкото по-изчистен модел изберете, толкова повече фантазия можете да приложите.

Ефектна, семпла, красива, това са няколко от многото епитети, с които може да се опише този модел. А за все още колебаещите се, ще добавя, че вкусът е творчески способ, а какво по-хубаво нещо от творенето на бяло платно?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader