Всички дрехи

Елегантна визия с блуза с връзки

Блуза с връзки (или блуза с панделка) е била една от модните тенденции през 70-те години. Моделът е бил универсален както за ежедневния стил, така и за деловия. Невероятно колко лесно е да преминете от едната на другата крайност в зависимост от това на каква височина завързвате възела!

Ако идеята да имате блуза с връзки Ви допада, заредете се с търпение, защото има голяма вероятност моделът, който търсите, да се намира трудно. Това се дължи на факта, че този тип блузи имат твърде голямо разнообразие, както в кройката си, така и в дължината и ширината на връзките. В един момент те са напълно незабележими, а в следващия играят ролята на вратовръзка и стават част от Вашите аксесоари.

Блуза с обикновена тънка връзка

Среща се на блузи с широка кройка, ежедневни, за разходка. Връзките са с дебелина сантиметър и обхващат горната част на деколтето, оставяйки съвсем малък прорез.

Блуза жабо

Подобно на мъжката дълга яка от дантела, този вид връзка обхваща врата и се спуска малко под линията на блузата. Можете да оставите лентите свободни или да ги завържете на панделка. Колкото по-нежна е тъканта, толкова по-малка трябва да е панделката.

Блуза ринг връзка

Този тип връзка прилича на вратовръзка, която не е прикрепена към блузата, но е в същия десен или цвят. Поставя се около врата с помощта на широк ринг. При този модел деколтето е с форма на сърп или по-дълбоко.

Блуза корсет

Връзките вече не обхващат цялата блуза, а предната, задната или и двете страни на блузата. Обикновено имат само декоративна роля и са пришити към плата.

Блуза с едно рамо

Необичайна комбинация от надиплено едно рамо и широка лента около врата, завършваща с панделка.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader