Всички дрехи

Елегантна жълта блуза с дълъг ръкав

Жълтото е цветът на слънцето в почти всички култури, а също така се асоциира с щастие, топлина и надежда. В естествената си среда той най-често се свързва с лимона, а заради това и със свежестта, енергията и позитивизма. Изберете си блуза в този цвят, за да повдигнете настроението си и да си осигурите един наистина прекрасен ден.

Съчетанието на жълта блуза с дълъг ръкав обаче може да не се окаже чак толкова лесно. За щастие, дизайнерите вече имат готови правила:

За офиса или за разходка

Когато трябва да се придържате към определен етикет или не желаете да изпъквате сред тълпата, заложете на стандартното – дънки, тъмен панталон или пола – изобщо всичко, което Ви се стори подходящо и на което жълтия цвят ще изпъква най-добре. В никакъв случай не ползвайте тъмнокафяво или тъмносиво. Всеки по-светъл, пастелен цвят, от друга страна, ще тушира жълтото, тъй като този цвят е доста особен – той не е толкова близо до бялото, колкото до оранжевото и светлозеленото. Ярките цветове отиват най-много на денима и цвета каки, като не броим черното, което отива на всичко.

В крак с модата

Що се отнася до висшата мода, там съчетанието на жълтия цвят е необятно море от възможности. За тази година на първо място се нарежда цвят „горчица“ и светлосива пола или панталон с подгъв. На второ място е лимоненото жълто и пола с цвят на дъвка. А защо не морско синьо със стандартно жълто? Двата цвята се допълват, освен това, при съчетанието им се получава зелено, което ги прави подходящи за комбинация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader