Всички дрехи

Елегантни дамски потници това лято

Някои казват, че елегантността е умряла одавана, но дизайнерите смятат, че елегантността никога няма да бъде демоде. Затова те продължават да слушат своя вътрешен творчески глас и да шият прекрасни елегантни дрехи, а щом ги шият значи се продават следователно се и носят. Сигурни сме, че всеки понякога обича да бъде облечен елегантно, а други пък обичат постоянно. Разбира се, обаче лятото е трудно да сложиш сако или риза при 37 градусови температури. Затова ако искате да сте елегантни защо не изберете елегантен потник, който да допълва тоалет и да не ви запарва? Видовете елегантни потници са доста, ето и 5-те вида най- актуални този сезон:

Потник от сатен

Нежен и красив, потника от сатен е елегантен във всякакви цветове и с различни нежни принтове. Съчетава се добре с поли по тялото, панталони висока талия или официални къси панталони.

Потник с дантела

Дантелата днес не само краси роклите, но и много блузи, както и потници. Тя прави дрехата по изискана и нежна.

Потник с паднали рамене

Изчистен или не ако успеете да изберете правилната материя, потника с паднали рамене е един перфектен елегантен топ за вашата пола или панталон.

Потник риза

Потниците тип риза обикновенно са от много финна материя, която прозира и стои свободно, леко и нежно на женското тяло.

Потник с V-деколте

V- деколтето още от някога се е смятало за елегантно, защото остава ключиците разгърнати и удължава женската шия.

Всъщност всяка една дреха може да се превърне в елегантна ако самата вие я носите с класа и увереност. Не забравяйте, че елегантността е може би едиственият стил, който не е наричан демоде.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader