Всички дрехи

Модерните елегантни поли

Елегантността е на челното място във всяко фешън ревю, оглавява модните тенденции, а дизайнерите ни заливат с нейни изтънчени дизайни отново и отново всяка година. С голяма радост ви представяме Нейно Величество – Елегантната Пола.
Изкусителни и женствени, полите са сред любимките на всяка изискана дама. Със своето умение да подчертават фигурата, да придават официалност и елегантност на тоалета, те са предпочитана дреха номер едно в гардероба на работещата жена.
Има дрехи, които никога не излизат от мода и са предназначени винаги да внасят стил и елегантност. Те са задължителни за гардероба на всяка изтънчена жена и винаги помагат, когато си задаваме въпроса „Какво да облека?”. Една от тези неостаряващи дрехи е полата тип молив. Освен, че е стилна и елегантна, тя е подходяща за различна фигура. В зависимост от дължината на полата (от над коляното до средата на прасеца), можете да подчертаете точно тази област от крака, която е най-привлекателна за Вас. Този тип поли са подходящо решение за стилни дами и са перфектното облекло за офиса. В същото време, в съчетание с елегантен топ или блуза, с обувки на високи токчета и смели аксесоари, стават шик и са подходящи за излизане, без значение дали е през деня или вечерта.
Велур, кожа или кадифе са само част от разнообразните модели на полата с А- линия. Съчетанието на къса пола от този вид с пептум и официална блуза ще предаде завидна изтънченост на визизята. Кожените поли идват с вродена изтънченост и предават луксозно усещане с плътната си добре обработена кожа. Те са елегантен начин да преминем от топлото време към по- хладното. Освен в класическо черно се предлагат и в стархотни есенни цветови палитри за внасяне на настроение във визията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader