Всички дрехи

Елегантни рокли за специални случаи

Всяко малко момиченце мечтае да бъде облечено като принцеса, а това се случва главно два пъти в живота – на абитуриентския бал и на сватбата. Това е така, защото елегантната рокля, пищно украсена като за кукла се създава именно за важни събития.

Според модните критици, съществуват тоалети, които автоматично остават в историята на модата. Те са като творби, които никой не може да изтрие от колективната ни памет. Такива са бялата рокля, малката черна рокля, червената рокля. Всички тях свързваме и с дадени холивудски звезди и модни икони – Мерилин Монро, Джулия Робъртс.

Класика са булчинските тоалети, балните рокли, малки черни рокли, коктейлни и вечерни рокли.

Нека си припомним за някои от лицата, с които свързваме най-елегантните и популярни рокли в историята:

Мерилин Монро – известна като красивото момиче с бляскава копринена бяла рокля, богато украсена с 2500 кристала става секс-символ. С тази рокля тя изпява на президента Джон Кенди песен в чест на рождения му ден. Друга нейна рокля, която остава вечна в историята е във времето на 60-те години, когато е заснет и филма: „Проклетите седем години“.. Само преди няколко години, този тоалет е продаден за над 5 млн. долара, а в 2015 г. е избран за най-красивата рокля през изминалите 100 години.

Грозното пате – може ли най-съвършената рокля създавана някога да превърне грозното пате в красив лебед? Да, може и за това твърдение стои Джулия Робъртс в „Хубава жена“. С червената дълга до пода рокля, тя не само грабва сърцето на Ричърд Гиър, но и на милионите зрители пред малкия екран. Така червената дълга рокля се превръща в символ на вечната романтика и женска красота.

Тоалет и бижута – с муселини и скъпоценни камъни, актрисата Шарън Стоун представя един от най-скъпите тоалети на света. Официалната рокля е украсена с диаманти и струва 700 хил. долара. Тя е доказателство, какво може да роди бижутер и моден дизайнер.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader