Всички дрехи

Елегантни рокли, които привличат внимание

Роклята присъства в дамския гардероб от детството до зряла възраст и именно тя определя идентичността на една дама.

Колкото и да се противопоставяме в тийнейджърската възраст на сладките роклички, с които са ни обличали като деца, настъпва момент, в който предпочитаме именно рокля, за повод и за ежедневието, защото тя ни носи удобството, естетиката и женствеността, от които имаме нужда.

Представяме ви три вида елегантни рокли, които в никакъв случай не бива да оставяте без внимание.

Коктейлна рокля

Тя е достатъчно елегантна за парти, събиране и излизане вечер, тъй като е с класическа кройка и не е претрупана с детайли. Характерен за нея е премереният шик, който безпогрешно ви помага да се определите като стилна дама.

Дълга рокля

За по-специални събития като бал, сватба и друг официален празник, можете да заблестите с дълга до земята рокля. Разнообразието на дълги рокли е огромно, а емоциите ви с тях са гарантирани.

Кукленска рокля

Барби манията не е отминала и едва ли ще отшуми така лесно, след като все повече момичета умишлено се гримират и обличат като кукли. Сладките рокли в бонбонени цветове и бухнали ръкави могат да бъдат подходящ избор за елегантен повод, когато са съчетани с подходящи обувки, чанта и аксесоари. Не „захаросвайте“ прекалено визията си с панделки или букли в косите, но носете кукленските си рокли, защото те са актуални през всеки сезон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader