Всички дрехи

Елегантни рокли – стилът на миди роклята

Класическия образ на перфектната и елегантна жена е роклята с миди дължина. Тя е идеална за всеки повод, възраст и фигура. Правилно подбраният стил ще ви направи елегантна, нежна, загадъчна, женствена.

Макар и да изглежда лесен избора на миди рокля и тя си има някои основни трика. При дължината имаме няколко вариации: малко над коляното, до средата на пищяла, малко над прасеца. Погрешно подбраната дължина може да ни провали важни срещи или събития.

Стилът new look е супер актуален, затова и в модерната мода му се обръща специално внимание. Тя се свързва с подчертаната женска талия, сатена, златните нишки и бродерии, въздушната пола, ярките цветове и декорации.

Рокли-комбинезон – този стил имитиращ женското бельо е подходящ за социални събития, но забравете за бизнес среща или вечерен коктейл. Материята при тях обикновено е коприна, която може да се украси с пера или дантела.

Роклите тип пясъчен часовник имат предимно строг силует, затова са идеален избор при деловите среди. За да разчупите линията и да бъде избор и за всекидневен или вечерен тоалет може да се използват модели с добавена дантела, мъниста и други блестящи елементи.

Малката черна рокля е задължителна за женския гардероб. С дължина до коляното тя може да ви спаси във всеки един момент. Разбира се това ще е възможно ако се подбере правилно допълващите елементи – обувки, бижута.

Дантелените рокли са подходящи за всеки повод. Те носят романтика, мистика.

Не забравяйте, че правилно подбрания аксесоар може да направи една рокля както супер елегантна така и връх на вулгарността!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader