Всички дрехи

Елегантни рокли с дантела

Дантелата е може би е най-женствения плат, с който със сигурност лесно ще привличете погледите на всички. Затова не е изненада, че роклите с дантела винаги са били предпочитани от женската аудитория. Все пак този тип рокля e едно сигурно оръжие в гардероба на всяка жена.

Елегантните рокли могат да бъдат както целите в дантела и красиво прилепнали по вашето тяло, така и дантелата може да бъде само една красива част от нея. Например много от роклите имат красиви дантелени ръкави, които правят роклята още по елегантна. Също така има и такива, на които  само гърбът им е дантелен. Разбира се, възможно е и по роклята да има и само малки дантелени украшения, които да допълват визията.

Роклята с дантела трудно могже да бъде съчетана с кецове поради нежността, която носи в себе си.

Въпреки това каквито и токчета да изберете за тях – отворени, затворени, тънак или по-дебел ток, всички биха стояли прелестно с такъв тип рокля. Днес много предпочитани са и роклите, чиято дантела се намира в горната част, като под нея платът липсва. Този тип рокля е за по-екстревагантните от вас, но явно всяка жена крие по нещо екстревагантно в себе си, защото този тип рокли биват все по-дебре приемащи се от обществото.

Искате да бъдете елегантни? Да се чувствате дръзка и неотразима? Ако отговора на тези въпроси е да, то значи роклите с дантела са за вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader