Всички дрехи

Елегантни туники – стилът е в теб самата!

Туниките са изключително популярни днес. Те са чудесен заместител на традиционната рокля и са бързо решение за избор на дреха, когато действително няма време.

Елегантни плетени туники, рокли туники, пуловери-туники са незаменими в зимния гардероб. Моделите, представени в модерните модни каталози са толкова разнообразни, че може да изберете за всяка възраст, тен, житейски нужди.

За да постигнете етно стил, изберете дълга туника с елементите на картината, в естествени цветове и модерни земни цветове. Кройката, формата около талията, оригиналните тъкани и скромните рисунки подчертават романтичната природа и изглеждат невероятно женствени. Туниките с по-консервативна кройка, подобно на ризите са чудесни за служебни и официални срещи. Те изглеждат еднакво добре, както с елегантни панталони, така и с кожено яке или яке костюм. В комбинация с джинси ще получите спортен екип. Късите туники с гънки се предлагат в нежни пастелни цветове. Всички те са невероятно романтични.

Как да съчетаваме елегантни туники?

Тънките туники за лятото ще ви помогнат да скриете излишните килограми. Цялата тайна на новата туника е правилната селекция по формата на фигурата. Благодарение на подходяща кройка, туниката граничи с тялото на правилните места и по този начин моделира фигурата. Визуалното стеснява фигурата и се насърчава от дебели шарки и отпечатъци. Това създава допълнителен ефект, като покрива линиите на фигурата.

Дълги елегантни туники

Дългата туника е една от най-женствените части в гардероба. С класически или с причудливи модели, може да откриете чудесна алтернатива, както за официалните дрехи, така и за следобедните разходки.

Дългата елегантна туника не е рокля или блуза. Дългата туника е малко по-различна, в оригинален стил, който може да изпълнява много функции – да допълва модерния костюм, да стеснява фигурата и да подчертава женските достойнства.

Класически, летни, елегантни туники

Ако търсите леки и деликатни материали, разнообразни стилове и класически цветове, то класически, летни, елегантни туники са съблазнителните и практични. Като отлично допълнение към якето, опитайте туниката с шифон или дантелени вложки. За специална вечерна рокля и елегантен тоалет, изберете туника от фин сатен.

Дългите туники са един от основните елементи на модата, които е необходим в гардероба на всяка делова жена.

Моделирайте фигурата, подчертайте достойнството и се насладете на фешън облик!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader