Всички дрехи

Елекът – важна дреха в гардероба

Сигурни сме, че за повечето от вас през по-хладните дни най-любимите ви дрехи са тези, които са с качулка. Както се досещате това са имаме предвид якето с качулка и елека с качулка. Поради топлината и удобството, което дават през студените дни те са се превърнали в задължителен аксесоар на всички топли дрехи. Също така елеците с качулка са  по-разноовидни и модерни от всякога.

Шушлековите елеци с качулка

Познати още като грейки те са практични, спортни и удобни. Те са още този допълнителен слой дреха, от който имате нужда в студена есенна вечер. Стоят хубаво върху блуза, тениска или суичер. Дори да добавите боти, като завършек на вашия тоалет няма да сгрешите.

Пухени елеци с качулка

В последните години те станаха доста любими сред жените. Удобни, меки и стилни, дълги или къси, сладки, или изискани избора е ваш. Можете да ги добавите както към елегантен тоалет, така и към по- спортен.

Дънкови елеци с качулка

За някои този тип елеци са странни, а за други пък любими. Всеки може да ги съчетае лесно, без особенно усилие.

Качулките на елеците, които споменахме по-горе може да бъдат с пух или без. Ако имат пух обаче тяхната прегрътка ще е още по-топла и нежна. Истината е, че за момент бяха излезнали от мода, но постепенно започнаха да се възвръщат из модните колекци и то даста обещаващо. Така че, бъдете бързи и си набавете подходящ за вас и вашия стил елек с качулка, който ще допълва вашите есенни тоалети.

Тук може да разгледате  всички модели елек с качулка налични във fashioncolors

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader