Всички дрехи

Есен-зима шапки през 2017-та

Красотата в един прост и нужен аксесоар е неуспорима, а топлината, с която прегръща главата е факт. Днес, този аксесоар, още наречен шапка, е задължителна част от зимния тоалет на всяка една дама. В прекрасните или не чак толкова идващи есенни и зимни дни на 2017-та година, те безсъмнение съвършенно ще завършват всеки един тоалет или поне ще го допълват. Кои стилове шапки обаче ще бъдат най-предпочитани тази година?

  • Beanies – този тип са едни от най-мултифункционалните и удобни шапки от всички. Също така, те са най-лесни за съчетаване и комбиниране. Може би единственият проблем на този тип шапки е, че сплескват косата и дори да сте имали обем преди да я сложите, бъдете сигурни, че след като я свалите вече няма да има и спомен от обема ви. През 2016 тези шапки бяха хит и през 2017 няма да останат по-назад. В различни ярки, тъмни цветове или с разновидни надписи и стилове ще бъдат навсякъде около нас.
  • Шапки тип федорас (Fedоras)- приличащи на шапки тип конус, но с малко по-различно тяло и едноцветни, те бяха задължителен моден аксесоар през 2016. Дали тази година ще бъдат отново наложени, като задължителен аксесоар- предстои да разберем!
  • Поетичните френски барети- от миналото до днес, те са все така обичани от жените. Носещи романтика и стил те превръщат женския тоалет във фреснко изкушение.
  • Големите шапки от козина, тип ушанка – През 2016 те присъстваха в почти всяка една колекция на различните дизайнери. През 2017-та може би ще имат обещаващо завръщане, но ще разберем, след като седмиците на модата преминат. Без значение дали ще се завърнат, те винаги ще бъдат предпочитани, защото са меки и топлят в студените дни.

Оставете любимата си шапка да прегърне главата ви и да я стопли. Просто се насладете на топлината и изглеждайте превъзходно, докато тя съвършенно завършва вашия тоалет и разрошва косати ви.

Тук може да разгледате  всички модели ушанки налични във fashioncolors

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader