Всички дрехи

Ефирна блуза със свободна кройка

Ако до скоро вталените кройки бяха топ в модните тенденции и най-предпочитани от всички дами, то днес широките кройки стават все по-харесвани. Ефирността, която придават на дамите, ги кара все п-често да се спускат към тях. Този тип блузи са много добър избор и за дамите, които искат да прикрият някои части на тялото си.

В случай, че имате излишни килограмчета и искате да ги прикриете, то смело се доверете на широките блузи. Моделите не прилепват по тялото, не писват несъвършенствата и са прекрасен избор за вас.

Ефирните блузи със свободни кройки са страхотни и за топлите месеци през пролетта и лятото. Тогава температурите са високи и всички ние търсим всевъзможни начини да се спасим от жегите. Е, тези блузи са нашето истинско спасение. Свободната кройка позволява циркулацията на въздуха под нея и той извършва движения, които ние не можем да усетим, но прохладата със сигурност е чувствителна. Изборът на материя е  от особено значение за постигане на разхлаждащ ефект. Препоръчително е да избирате естествени и чисти материи.

Едно друго предимство на свободните блузи е факта, че можете да акцентирате на тази част от тялото ви, в която сте най-сигурна.

Ако искате да подчертаете бюста си то подберете блуза, чиято свободна кройка започва от бюста надолу.

Ако искате да подчертаете талията си това е една много лесна задача. Просто вземете  нежно тънко коланче и го сложете през талията си.

В случай, че искате да издължите шията си и да акцентирате на раменете, подходящият модел е свободна блуза с голи рамене.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader