Всички дрехи

Ефирни в туника с дантела

Туниката с дантела един от най-забележителните видове дамски туники. Дантелата е знак за висока класа от векове. В съчетание със свободната и удобна кройка на туниката получавате продукт, който ще накара околните да извърнат глава назад, а вас – да се почувствате специални.

За зимата

Много интересна комбинация – плътна, памучна или вълнена туника, разкроена от талията надолу и преминаваща в лека, бяла дантела. Подходяща за черен панталон или клин в комбинация с високи кафяви ботуши.

Гръцка талия

Най-разпространеният модел туника с дантела. Тук тя се използва за декорация в областта на деколтето и по дължината на туниката. Ръбът е широк и трансперантен, а ръкавите са с малка цепка над китката.

Два ката

Първият кат представлява обикновено самата туника, която покрива туловището и ханша, докато горният кат е изцяло от дантела и обхваща ръцете, деколтето и пада почти до коляното. Този модел е подходящ за лятна рокля или в комбинация със сини джинси.

Шлейф

Понякога дантелата е по-ефектна, когато се слага на гърба. В комбинация с шлейф от шифон, туниката ще ви придаде изтънчен и свеж външен вид.

Ориент

Доста популярни в момента са дрехите от Индия, повечето от които са туники. Моделите са полупрозрачни, а дантелата е пришита по ръба, има и копчета, което кара туниката да изглежда като дълга риза.

Винтаж

Рядко може да попаднете на подобна туника, но ако ви се случи, не изпускайте шанса си. Тези туники се шият от коприна и дантелата при тях е с особен десен – имитира едновременно викторианските рокли и има много приятен пастелен цвят. Дантелата се комбинира с ресни и жакард, която прави туниката произведение на изкуството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader