Всички дрехи

Женският рай – светът на обувките

Светът на обувките е изключително голям, пъстър и разнообразен. Именно затова, когато попаднем в него се чувстваме в рая. Няма дама, която да не обича да добавя по някой нов чифт към колекцията си от обувки, защото „има нужда от тях“. Ами да, така е – те никога не са достатъчни, нито пък някога са излишни! А и освен това, те винаги ни правят много по-красиви, въпреки че доста често, когато ги събуем, сме малко по-щастливи…

Не случайно Мерилин Монро е казала „Дайте на едно момиче правилните обувки и то ще завладее света!“ А как ще го направим без любимите ни високи токчета – невъзможно е. Те са идеални както за ежедневието ни, така и за дългите нощи. Задължително трябва да имаме официална обувка на висок ток, например остри обувки, сандали и, разбира се, ботуши. Все пак трябва да сме подготвени за всеки сезон и случай!

Естествено, следват удобните обувки за дългите и отегчителни работни дни – пантофки, мокасини и, разбира се, ниски боти и сандали. А от скоро разбрахме, че принцесите не могат без кецове и маратонки, така че, дами, не ги пропускайте и тях. Женското царство е пълно и много цветно.

Хайде, момичета, слагайте любимите обувки и се пренасяйте в рая. Ако нямате любими, това е идеалният момент да си осигурите някой нов убийствен чифт!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader