Всички дрехи

Завръщането на елегантната дамска блуза

Години наред модните пазари бяха засипани от тениски в различни вариации, които се съчетаваха и носиха по всевъзможни начини и за всевъзможни поводи. Но внимание, дами! Елегантните блузи са отново на мода! Защо да приветстваме връщането на блузата?

Отговорите на този въпрос са много на брой и все интересни.

На първо място, по притеснителните дами могат да покрият ръцете си, без да са принудени да носят тежки и сгорещяващи пуловери и подобни. Блестящата, копринена или шифонена, памучна или ленена блузата винаги придава далеч по елегантна визия от обикновената тениска. И не само. Тя може да придаде дори на деним визията Ви класа и стил.

През този сезон актуални са на първо място блузите с якa-пандела, които придават разчупена официалност на вашата визия. Строгостта е съчетана със закачливост и внася свежест в гардероба, в който е попаднала.

Атрактивни и всевъзможни вариации на полота ще срещнете и през тази година. Полото е една от непреходните дрехи, която определено има по-строго излъчване, но придава изчистеност и прецизност на дамите, които го предпочитат.

Много актуални през този сезон са и блузите с V-образни деколтета. Макар считани за по фриволно облекло, всъщност блузите с тази кройка придават особено излъчване за самоувереност, без това да става за сметка на класата. В съчетание с интересен цвят, тези блузи ще са особено актуални през предстоящия пролет/лято сезон.

Каквото и да изберете, няма да сгрешите, защото блузите като модел дрехи отново заемат челни позиции. Универсални, удобни, подходящи за елегантно или по-спортно облекло, това са модните бижута, с които всяка дама се чувства комфортно и стилно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader