Всички дрехи

Задължителните аксесоари за лятото

Лятото ни провокира да бъдем още по-цветни, смели и екстравагантни. А какво би завършило една визия подобаващо, ако не перфектният аксесоар?

Неизменна част от стила ни за летния сезон са гривните. Те са задължителни – можем да избираме между големи и метални гривни, или пък да заложим на съчетанието от няколко по-малки от маниста в различни цветова. Последните можем да ги комбинираме и с нежен часовник. Не трябва да забравяме и нежната сребърна гривна на крака, която добавя стил и сексапил към роклята или към банския.

Масивните обици са част от всеки един тоалет през слънчевите дни. Актуални са във всякакви цветове и форми. Съвет от нас – носете ги с вдигната коса, така хем ще ви е по-прохладно през горещините, хем ще привлечете повече усмивки към себе си.

Да не пропуснем и големите колиета. Те ще са изключително модерни и този сезон и ще внасят разнообразие и цвят в някоя скучна рокля или стар потник.

Не можем да говорим за лято, слънце и усмивки и да пропуснем слънчевите очила и шапките с голяма периферия. Те са актуални както за градски условия, така и по курортите.

Е, момичета, сега вие сте на ход, комбинирайте смело, но внимателно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader