Всички дрехи

Задължителни дамски зимни якета

Якето е от жизнена важност през зимата, защото главната му цел е да ни топли. Дизайнерите, както винаги, се съобразяват с нашите желания и нужди и са създали най- разнообразни модели. Това от една страна е хубаво, но от друга ни затруднява в избора. За това в тази статия ще изброим зимните якета, които освен топлота, предлагат и фешън излъчване и са подходящи за всеки гардероб.

Тренч

Това палто е специално за всички дейни личности, които всекидневно обикалят най- различни културни и делови мероприятия. Това палто най- често е изработено от вълна или друга топла и плътна материя и, освен това се съчетава чудесно със спортно- елегантно или официално облекло.

Дълго зимно яке

Най- практичният избор за студените месеци. Топлината, която това яке ще ви предложи е трудно заменима. Подплатено е отвътре с мека подплата, а някои модели разполагат и с пухина качулка за повече уют. При избора на подобно яке вземете под внимание височината си. Ако сте от по- високите представителки на нежния пол, спокойно можете да заложите на сълго зимно яке. В случай, че искате да подчертаете талията изберете модел с колан през кръста.

Късо зимно яке

Яке с дължина до талията е перфектно за по- нисичките дами. За ваше удобство, пазарът бъка от подобни къси модели, които са сладки, топли и модерни.

Анорак

Ето един чудесен избор за спортните дами. Анрокът стана мног модерен в последно време и стои страхотно със спортни боти или ботуши.

Яке парка

Разбира се, как без него. Якето „парка“ е удобна и топла връхна дреха за зимата, която ви пази от вятър, студ, дъжд и сняг. Стои прекрасно с дънки, клинове и рокли, а за обувките – апрески, боти или кубинки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *