Всички дрехи

Заложете на полар през мразовитите дни

Поларът е материя, която предпазва от сурови климатични влияния. Често се използва в направата на якета и панталони за лов, риболов, планински походи, спортуване при екстремни условия и други. Преди години повечето поларени дрехи бяха мъжки, но последните години нещата се промениха и на пазара може вече да срещнете пълно разнообразие от дамски поларени дрехи.

Ето няколко характеристики на полара, които е добре да знаете:

– поларът е функционална материя, която има отлични топлоизолационни свойства и висока дишаемост. Осигурява комфорт в разнообразни спортни дейности. Отвежда влагата далеч от тялото и съхне бързо, като по този начин свежда до минимум топлинните загуби.

– Антипилинг материал разработен по специална технология (против образуването на топчета)

– YKK ципове

– Раздвижени модели, с 2 или повече джобове, затварящи се плътно с цип

Като цяло поларът е висококачествена материя, характеризираща се с висока термоизолация и изхвърляне на влагата. Определено това е един чудесен избор за зимата, особено ако планирате поход в планината.

Но дори и да не ходите, поларът е една необходима дреха за носене в града през мразовитите зимни дни. Дамските модели от полар се срещат освен в черно, но и в ярки и топли цветове. Освен яке, ще срещнете и дамски панталон от полар, блуза, елек и дори домашен комплект. Ако искате да имате топла и сигурна дреха за зимата, поларът е перфектният избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader