Всички дрехи

Защо гащеризоните от плат завладяха 2017 година

Нека ви разкажем малко повече за гащеризоните като цяло. Както всички знаем дънковите гащеризони са били хит през 90-те години, но после спират да са толкова популярни. През 2013-та година обаче дизайнера Филип Лим ги включва в една от своите модни колекции, а след него през 2014-та се появяват на модния подиум в колекциите на Александар Ланг, Rag and Bone и в на DKNY. От тогава до днес, гащеризоните започнаха да бъдат все по често виждани по магазините, съответно и купувани. Звездите на 2017-та често биват забелязвани носейки различни видове гащеризони.

Гащеризоните от плат обаче станаха хит и задминаха дънковите. Удобни, широки и цветни, това са само някои от предимствата им. Те дават свободата, от която всяка дама има нужда. Също така се смята, че гащеризоните от плат придават по-младежка визия на жената. Те могат да бъдат съчетавани както с ниски спортни обувки, така и с високи токчета или платформи. Зависимост от стила и цвета, гащеризоните от плат биват ежедневни и официални, така че можете да намерите перфектния гащеризон за всяко събитие.

Сигурни сме, че от първия момент, в който сложите такъв гащеризон и вие ще се влюбите в него, също както ние вече го направихме.

Тук може да разгледате  всички модели къси гащеризони

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader