Всички дрехи

Защо да изберете рокля с ръкав

Роклите с ръкав са за всички дами, които не харесват ръцете си, искат нещо по- стилно, не искат да им е студено или просто за всички, които ги харесват. Те са невероятни за всяка една възрастова група, затова нека разбием всички клишета и митове!

Младите дами обикновенно избягват роклите с ръкав. Това обаче е неправилно, защото те са перфектни както за млади жени, така и за жените, които са над 45. Живеем в 21-ви век, където всички стереотипи се разбиват, а ако вие все още вярвате в мита за роклите с ръкав, които са само за определена възрастува група жени, то вие наистина трябва да научите защо те са толкова модерни през 2017…

  • не всяка дама има съвършени ръце, които с удоволствие да показва на света. За тези дами роклите с ръкав са спасение. Те се чувстват уверени в тях и не се претисняват за несъвършените си ръце.
  • всяка рокля може да се превърне в изискан тоалет за коктейлно парти или просто в по-официална за офиса рокля ако добавите към нея дантелен ръкав, което ще предаде изисканост на роклята.
  • роклите с ръкав са перфектни за по-прохладни есенни или пролетни вечери, в които искате да се чувствате добре без да слагате връхна дреха.

Сега се отърсете от клишетата и носете това, което ви харесва, и това, в което се чувствате най- добре!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader