Всички дрехи

Защо дрехите от един сезон вече не са ни по вкуса

Купуваме с радост определени тип дрехи, а в края на сезона се оказва, че дори не сме ги носили.

Обяснение за част от спонтанните покупки може да бъде желанието просто да си купим нещо ново, само защото е ултрамодерно или страстта към пазаруването. Когато се отдаваме на шопинг „заради спорта“ и харчим пари, просто защото обичаме да го правим, обикновено не носим дрехите, които сме си купили. Те са били опит да се отървем от скуката или нов начин да си оправим настроението.

Често се оказва, че не се възприемаме с дадена рокля или не можем да комбинираме с абсолютно нищо шикозния панталон, който сме си купили.

Това е свързано с друга причина, поради която стигаме до положение, в което купуваме дрехи, а не ги носим –  липсата на идеи как да ги съчетам.

Решаването на подобни проблеми е в основата на работата на стилисти и модни гурута, които се занимават именно със съчетаването и подбора на дрехи според телосложението, социалните изяви и стила на клиента.

Политици, известни общественици, публични личности и идоли на милиони, използват професионалните услуги на шопери*, стилисти и дизайнери, които се грижат за външността им и се стремят да им предлагат не само скъпи и качествени дрехи, но и концепция за начина, по който да ги носят.

*shopper  – човек, който пазарува

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader