Всички дрехи

Защо трябва да имаме тези чанти

Чантата е перфектният завършек на всяка една визия. Именно затова трябва да имаме различни видове, подходящи за всеки един повод.

Няма по-подходящ тип чанта за ежедневието на всяка забързана дама от „пазарските“ чанти. Те са изключително удобни, тъй като са големи и могат да поберат всичко – чадър, вода, някое сладко изкушение за моментите, в които няма време за обяд, или пък дори жилетка – все пак никога не се знае дали привечер няма да ни стане хладно.

Друг вид удобна чанта за всекидневието ни е тази през рамо. Практична е, защото ръцете ни винаги са свободни и имаме възможност да проверим какво се е случило из Фейсбук или да напишем един бърз имейл, докато сме в движение.

Не можем да подминем обаче клъчовете, които са идеални за вечерни излизания или официални мероприятия. Те побират всичко необходимо, не са натрапчиви, а се превръщат дори в страхотен акцент на визията.

Не на последно място е хубаво да имаме в шкафа с чантите една раница или спортна чанта. Те са много удобни за походи в планината, питници или кратки пътешествия.

Е, дами, грабнете чантата за мястото, към което сте се насочили, и вървете да раздавате смело усмивки и добро настроение!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader